Jó hírünk van, faborítást kapnak a főutcai virágoskert betonkeretei. Nem hivatalos információnk szerint már meg is rendelték a faborítást az eredeti tervek szerint....

20160406_161852_resized.jpg

Hogy miért kell zsalukövet betonnal betölteni a főutca füves lankáin, az továbbra sem teljesen világos, hiszen egy 5 cm vastag, 20 cm magas kerti szegéllyel is parádésan meg lehet oldani. Amikor az évek haladtával tönkremegy, nem jelent akkora munkát elbontása, nincs annyi sitt sem. A járdaszegélyek Bicskén is intézményesülten fognak közre járdákat, minden további nélkül ellátták volna ezt a feladatot.    A kerti szegélyre persze nem lehet felszerelni megmunkált rönköket.

Mi a megfejtés? Úgy kellett volna hagyni az egészet a maga szépségében, ahogy 20 évvel ezelőtt is volt: ott a zöldben kellett volna virágoskertnek való ágyásokat  gondozni, ahogy hagyományosan a régiek tették a Sárközben. Minden területet ismerő kaszáló vigyázta volna a bicskei széles út virágoskertjeit.    

Az emberfia saját kertjében és udvarán majdnem azt tesz, amit szeretne, mondhatni nem tartozik senkire. Pálffy Károly és Bálint Istvánné szíves figyelmébe ajánljuk, hogy a főutcai vagy bármilyen közterület-alakítási lépések a városban bárhol: közérdeklődésre számot tartó lépések, érdemes tehát jól kommunikálni.

S hogy a végét megint szépre-jóra futtassam, a legszebb új ültetvény a Járási Bíróság előtti aranyeső -Aranyeső a házamra, jaj -, valamint a benti ovitól az áruházig.     

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amit a Főutcai virágkeretekre költenek véleményem szerint azt inkább a város utjainak javitására - felujitására kellene költeni, mert vannaka Városnak olyan tészei, hogy gépkocsival, vagy akár gyakog közlekedni életveszélyes a nagy gödrök miatt ami nem az idei tél és nem is a tavalyi okozott.
csatlakozom az előttem szólóhoz.azon gondolkodom hogy miértis fizetem(jük) az épitmény adót,gépjármű adót mikor az útca(ák) (losonczi)23éve mióta ott lakom semmi javulást nem mutat.vizelvezető árok nincs, esőben az elvileg murvázott uton folyik. Akkora gödrök vannak hogy akocsi futóműve tönkre megy.Hát gondolom az önkormányzatnál azért nem tudnak rólla.mert aNémet Úr és atöbbiek mercivel és egyéb csicsás autóval esélyük sincs végig haladni ezen az elhanyagolt szakaszon.
süti beállítások módosítása