Ismert, hogy Pálffy Károly polgármester tavaly azt ígérte, hogy lakott területen kívül helyet talál idén január elejéig a gyepmesteri telepnek.  Ígéretét nem tartotta be. Amikor egy testületi ülésen Bourgla Ossamah képviselő kérdezett az ügyről, az orvost azzal utasították vissza, hogy a szomszédságban nem lehet olyan nagy a baj, mert ki van írva:  dió kapható...    

Ez a levél a bicskei ebtelep közvetlen szomszédságából. Hozzátesszük: értékrendünk szerint tiszteljük az állatvédő munkát, viszünk is a kutyáknak olykor ezt-azt, de érdeklődve kérdezzük: mit szólna hozzá a polgármester vagy az alpolgármester, ha a közvetlen szomszédjában kb. 10-30 jobb sorsra váró kutya ugatna reggeltől estig hosszú éveken át, tisztasági motívumokról nem is beszélve.

Ez az ebtelep jelenleg több száz milliós európai támogatásból megújult gyermekintézménynek helyt adó, meghatározó építészeti és történelmi örökségünk szomszédja is.

Az érintett szomszéd családoknak az otthonuk adta nyugalomhoz való joga jelentősen sérül, többen egész életüket végigdolgozó bicskeiek, akiknek megérdemelten járna a pihenés e méltatlan állapot helyett, amiért a városvezetés a felelős.       

A levél, amit a 82 esztendős feladója pénteken - ajánlva postázott Pálffy Károly polgármester kezeihez.       

level_palffy_karolynak.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha igaz a kutyatámadás, akkor ismeretlen tettes ellen feljelentést kell tenni. Gondatlan veszélyeztetés miatt.
süti beállítások módosítása