Holnap olvasható lesz itt a gyászjelentés is. Az édesanya megrendítő szavai szerint: "Petikém búcsúztatója 13-án 14 órakor lesz a református temetőben. Kérésem lenne, hogy nem kérek sem koszorút, sem virágot, hanem a temető bejáratánál 13 órától 500 ft-tól lufit lehet vásárolni amiket a szertartás végén, Petikém kedvenc dalára felengedünk az égbe. Köszönöm." 

molnar_peter.JPG

Mélyen együtt érzek az édesanyával és sokunk nevében azt kívánom, hogy vigasztalást találjon, csökkenjen a fájdalma. A gyermek elveszítésénél nagyobb félelem a világon nincs.  Ezt mi szülők tudjuk. Beszélni sem szeretünk róla. A fájdalom felmérhetetlen. De a fiatal édesanya nagyon erősnek látszik, sok mindenen keresztülmentek a fiával  és mivel pontosan tudja, hogy Petike sem szerette őt szomorúnak látni, éppen Petike kedvéért, az ő emlékének támogatásával fog megint talpra állni ebből a sorscsapásból, ami miatt sokunk forró arcára folynak most hideg könnyek.  Sok-sok erőt kívánunk. 

petiref.jpg

 

 

peti23.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása