HEGYMENET Bicske és Mány között rendőri irányítás mellett, egy sávon haladhatott a forgalom. A 7,5 tonna össztömeg feletti járművekkel nem lehetett közlekedni az útszakaszon - olvasható az FM RFK Kommunikációs Szolgálatának korábbi közleményében.  

 

9 óra 24 perc Közúti közlekedési baleset történt 2017. február 1-jén reggel a 1104-es számú út 1-es kilométerszelvényében, Bicske és Mány között, ezért a forgalom rendőri irányítás mellett, félpályán halad.

Az érintett útszakasz a lehullott csapadék miatt jegessé és csúszóssá vált, ezért a szükséges síkosság-mentesítésig a 7,5 tonna össztömeg feletti járművekkel nem lehet közlekedni.

 Javasoljuk, hogy a tehergépjárművel közlekedők lehetőleg válasszanak másik útvonalat.

A későbbi expozé (10 óra 3 perc) szerint Bicske és Mány között újra zavartalanul halad a forgalom.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, közúti közlekedési baleset történt 2017. február 1-jén reggel a 1104-es számú út 1-es kilométerszelvényében, Bicske és Mány között, ezért a forgalom rendőri irányítás mellett, félpályán haladt.

 Az érintett útszakasz a lehullott csapadék miatt jegessé és csúszóssá vált, ezért átmenetileg a 7,5 tonna össztömeg feletti járművekkel nem lehetett közlekedni.

 A rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, az érintett útszakasz újra teljes szélességében és tehergépjárművekkel is járható.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása