Információinkat elsősorban kutyabarátok figyelmébe ajánljuk, a látványosságot gyerekeknek pedig feltétlenül. A pályán akadályokat helyeztek el a kutyasuli érdekében.

A következő három napban csakis a Csabdi SE hazai mérkőzése idején veszik át a helyet a kétlábúak a négylábúaktól, akiket a négylábúak eleinte értetlenül és szinte a fejüket ingatva figyelnek addig is, amint azok különböző színes ruhákban, esetenként feszülten kiáltozva rugdalnak egy érdekes fehér bőrt, aztán csapatostól elszántan szaladnak utána fel s alá. 

A vendégautóknak a település az iskola, óvoda és a hivatal parkolójában biztosít férőhelyet. A Csabdi kirándulás főleg a 72 kutyafazon miatt lehet nagyon érdekes ott a "kifutón", akiket a Csabdi patakparton sodort össze a kutyaélet és az olthatatlan tudásvágy. Várjuk olvasóink élményfotóit!     

Pénteken, szombaton 8-tól 18 óráig, vasárnap 8-tól 16 óráig tart mindez. 

Csak a Csabdi! :) 

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása