A kerékpárút esetében a város valójában csak úgy érintett, hogy a közigazgatási területén húzódik. 

Azoknak a bicskeieknek, akik elégedetlenek a belső utak minőségével - érdekérvényesítő ráhatást kellene tenniük és ennek megfelelően legalább öt évente jelét is adni ennek.

Ilyen esetben rögtön tudnák a vezetők, hogy merre van az előre. Gondolok itt például arra, hogy csak azért, mert például a központ közelében fekvő Bogya közben kevés a ház, el is fordultak tőle, de úgy, hogy ott az aszfaltozásról még Grimm mese sincs, miközben zártkerti területeken ez tiszta erőből zajlik kilométeres szakaszon.. 

A város lakóink érdekérvényesítő képessége mellett a város vezetőinek érdekérvényesítése szintén megér egy misét.

A bicskeiek blogjának információja szerint a halastó mindkét oldalán lesz közvilágítás. De a Galagonyás I-ben húzódó kerékpárút mentén nem. Miközben ott a villany, van vezeték, van oszlop, csak lámpatest kellene, pedig ott laknak is ám emberek. Hja, és a város néhány pontja sötét.

A körmök kipucolása és levágása mindig előbbre való, mint a festése. Mert aki látott már széles e világban kifestett körömházat, egyben piszkos körömalját, biztosan eltakarta a szemét, és tudja miről szól ez a hasonlat.

(Több ízben, kisebb-nagyobb dolgokban tapasztaltam már, hogy az itt leírtak alapján megoldottak problémákat az illetékesek. Ezt az írást azért tartottam fontosnak közreadni, hogyha a kerékpárúton a nádasok felett is közvilágítás, akkor az első dűlőben is legyen. A cikk megjelenése idején ez egyáltalán nem volt egyértelmű. Majd meglátjuk - a szerk.)      

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elégedetlen vagyok az utak állapotával és ennek hangot is adok. Pl. évente befáradok az önkormányzathoz és érdeklődöm, h ha már elküldték részemre az éves teljesítményadó (súlyadó) csekkjeit, bár idén még azt sem kaptam, akkor szeretnék némi infót arról is, h melyek azok az utak, utcák, amelyek az adott évben fel lesznek újítva vagy bármi hasonló.
Tavaly visszakérdezett a hivatalnok: miért, melyik utcák állapotával vagyok elégedetlen?
Első reakcióm egy rövid, böffenésszerű nevetés volt. Aztán elkezdtem sorolni..
És nem szavazok Fideszre, már 2 ciklus óta.
Én így adok hangot a nemtetszésemnek, az írogatáson kívül.
süti beállítások módosítása