A Zene világnapját 42. éve, 1975. óta tartja meg a világ minden október elsején. Yehudi Menuhin hegedűművész és az UNESCO kezdeményezése alapján rendeznek világszerte kis és nagy koncerteket.    

cuki_tatjana.jpg

A cél: a népek közötti barátság és béke megőrzése és hogy a társadalom minden rétege számára népszerűsítse a zeneművészetnek is nevezett ajándékot, ami kifejezetten az emberé. 

Bicskén is gondoltak erre néhányan. Pénteken délelőtt a Zeneiskola növendékei és tanárai városszerte egy-egy órácska örömet szereztek az arra járó hallgatóknak. Mind a Randevú Cukrászda mellett készült egy filmecske az eseményről, amit még dolgozunk, hogy idekerülhessen. Ezt is és a levelet is kedves Olvasónktól kaptuk.  "Németh Tatjána, Tánja néni  lelkesedése engem is lelkessé tesz és mindig megindít" - ezzel záródott a beszámoló. 

cuki_tatjana2.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása