A címben szereplő mondattal küldte a tegnapi fotóját Kígyó barátom. A kép alapján úgy vélem, hogy a budai út azon  pontja ("Hé, paraszt! melyik út megyen itt Budára?")  - nagyjából egy vonalban áll a mányi kőbányával vagy éppen  a hajdani szép emlékű barackossal, ahol rengeteg barackot megettem és apukám utasaként pótkocsis platós IFA-nyi szállítmánnyal, az IFA száma 21, rendszáma SI-45-28, Nagykőrösre mentünk a konzervgyárba.  Mány után a Pest megye táblát meg-megdobtam barackmaggal, míg apukánk le nem állított: "Hagyd ezt abba, nincs erre szükség".   

Az "itt fordulsz" a címben arra vonatkozik már-már a Sajgóban, hogy minap arra tekertem és Kígyó látta az útvonalam a Strava révén. Az Úr vigyáz ránk. Legalábbis hadd higgyem. Ezt tanultam kezdetektől. Minek szembe menni, erre a "kis időre".  

az_ur_vigyaz.jpg 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása