A Bicskei Rendőrkapitányság 07020/681/2017. bűnügyi számon lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettesek ellen, akik a rendelkezésre álló adatok alapján 2017. október 11-én este egy bicskei cég telephelyéről felnire szerelt gumiabroncsokat tulajdonítottak el.  

A bűncselekménnyel összefüggésbe hozható személyekről kamerafelvétel áll rendelkezésre.

A Bicskei Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a személyeket, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan érdemi információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Bicskei Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/566-020-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Segítségüket előre is köszönjük! 

FM RFK Kommunikációs Szolgálat 

 

.

.

.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása