Blogunk Facebook-csoportjában jelent meg egy jó szándékú olvasói jelzés: kutyák éheznek egy bicskei háznál.  Alapvetően jegyzői hatáskör a fellépés, de természetesen ezt is önkéntes állatvédők kezdték megoldani Prockl Amanda vezetésével, aki az Etyeki Állatvédők Egyesületének tagja. 

Őt idézzük: "Ma egy bejelentésnek köszönhetően derült fény arra, hogy egy beteg, idős bácsinál megszámlálhatatlanul sok kutya van és segítségre van szüksége, mert kezelhetetlen lett a helyzet. A gazda fél évre kórházba vonult és mire kijött a kórházból ez várta otthon a kertben.Több anyakutya, hat babakutya, egy kölyök, egy kamaszt találtunk embertelen körülmények között. Akármerre néztünk fekete kutyába botlottunk, akik nem ismerték az emberi érintést, simogatást."

A részletek sok fotóval itt láthatók....

mandi.jpg

  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása