gyertyapannonhalma.jpg

A tanulók körében nagy népszerűségnek örvendő zenetanár, Illés Richárd hozzájárulásával tesszük közzé pannonhalmi  beszámolóját. A gyertyákat és a képeket Vincze Zita készítette. 

richard.jpg

 

"A Pannonhalma Kórusműhelyben együtt voltunk a Pannonhalmi Bencés Gimnázium Kórusával, Pannonhalma plébánia Cantate Vegyeskarával, Szent Márton Kamarakórussal, Pannoniada Gyermekkórussal, velünk zenélt Kiss Zsolt orgonaművész úr, aki az apátság orgonistája és a gimnázium Kórusának karnagya, Ági Szeép hegedűn, Czirkelbach Erzsébet és tanítványa, Szabó Bíborka furulyán,  és velük furulyán zenélt Fazekas Orsolya, Lakatos Máté dobon, Tibor Kovács gitáron.

korus2.jpg

Köszönettel tartozunk a Pannonhalmi Bencés Rendnek, hogy befogadta és nevét adta a kórusműhelynek, a Bencés Általános Iskolának, a szállásunkra biztosította az iskolát, így Szűcs Katalin igazgatóhelyettesnek külön köszönet, aki végig mellettünk volt a szervezésben és a helyszínen, Vértesboglár, Alcsútdoboz, Bicske, Mány és most már Pannonhalma diákjainak, akik együtt 100 fős gyermekkórust alkottak. Köszönet Vincze Zitának a díszített gyertyákért és a csodás fotókért.

korus.jpg

 

A Pannoniada Gyermekkórust vezették Schléger Szilvia, Varga-Németh Márta, Fazekas Orsi és jómagam. Felnőtt segítőink voltak Pfendert Tünde, Schütt Nikolett, továbbá Szabó Julianna, Kriszti néni, Kati néni. A Pannonhalma Kórusműhely ezennel megalakult, sok sikert és élményt a kórusoknak. Kiemelt tisztelet és köszönet Várszegi Asztrik főapát úrnak, aki a fővédnöke ennek a kórusműhelynek. Ezen kórusok főapát úr idejében alakultak, nőttek nagyra. Csodálatos kettő napunk volt Pannonhalmán." 

gyertya2pannonhalma.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása