Összesen közel 3 milliárd forintból modernizálta a tatabányai Interspar áruházat és a bicskei szupermarketet a Spar Magyarország - szerepel a Spar Magyarország közleményében. 

Forrás portfolio.hu 

 

▾hirdetés


A mindössze 5 hónap alatt megvalósult, 2,5 milliárd forintos tatabányai fejlesztés során az épület főfrontja transzparens, modern homlokzati megjelenést kapott. A beruházás során teljesen megújult a belső tér is: mostantól jól átlátható, modern környezetben, több mint 5000 négyzetméteren - 1360 négyzetméter shopterületen és 3950 négyzetméter eladótérben - válogathatnak a vásárlók.

Érdekesség, hogy lerövidített belső útvonal vezet az eladótérig, ahol a vásárlókat mozgójárdák szállítják a parkoló szintről a shopterülethez, illetve panorámalift is könnyíti a mozgást. 

Fellélegezhetnek a tatabányaiak

Kép forrása: Spar Magyarország


"A Spar az idei évben több mint 23 milliárd forintot fordít fejlesztésekre. A július elején indult beruházás meghaladta a 2,5 milliárd forintot, és a korábbi 78 fős munkavállalói létszám 85 főre nőtt" - hangsúlyozta Maczelka Márk, a Spar kommunikációs vezetője.

A Bicske belvárosában, a Kossuth téren található Spar szupermarketre közel 390 millió forintot fordítottak. Jelenleg 344 Spar és City Spar szupermarket, 33 Interspar hipermarket és 139 franchise üzlet tartozik a Spar-csoporthoz, 13 ezer munkavállaló alkalmazásával.

A felújított és bővülő szolgáltatásokkal újranyitó tatabányai hipermarketre és a bicskei szupermarketre ma még várni kell, november 30-án, vagyis holnaptól azonban már birtokba vehetik a vásárlók. 

Fellélegezhetnek a tatabányaiak

Spar üzletek elhelyezkedése Magyarországon, Forrás: Google

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása