Ma 11 óra tájban egy Csabdin élő fiatal, csinos nő, aki családanya, Csabdi felől futott a kerékpárúton.

Átért az autópálya alatti átjárón, amiből kiérve szembejött egy fiatal férfi. Pár száz métert futott még Bicske felé, azután visszafordult Csabdira.

Az alagút előtt a férfi a nadrágját a csípőjén lecsúsztatva a korlátnak dőlve húzkodta a péniszét

A felháborodott nő bejelentette a rendőrségen, amihez (szerintünk testi épsége kockáztatásával fényképet is készített. Az alak medencéje nadrág nélkül, kezében a hímtagja. A fotót, ami immár egy rendőrségi eljárás nyomozati dokumentációja, nem tesszük nyilvánossá két ponton kimaszkolva sem. A kép abszurd. Ott ül a korláton úgy, ahogyan leírtuk és kissé előredöntött, de oldalra fordított fejjel majdnem csak mosolyog a kamerába. A kép címe szerintünk: "Nem tudja hol van és nem tudja mit csinál". )  

Jól dokumentált feljelentését a sértett azért tette, hogy az erre hajlamos elkövetők felbátorodását csökkentse lakóhelyünk környékén - különösen a nőkkel és gyerekekkel szemben. Azért tette, hogy az ilyen cselekményeket maguknak megengedő alakok ne érezzék egy pillanatig sem, hogy Bicskén és környékén következmények nélkül megtehetik ezt. Hasonló törvénysértéseket sose hagyjon szó nélkül senki, családunk, gyerekeink védelme érdekében. 

Információink szerint a Bicskei Rendőrkapitányság munkatársai azonnal azonosították a szeméremsértés vétségével alaposan gyanúsítható személyt, tudták, hol keressék  és meg is találták. 

Azoknak a hölgyeknek, akik egyedül futnak - fényes nappal is jobb lenne minimum ketten tréningezniük, különösen külterületen  - , érdemes lehet például övtáskában praktikus önvédelmi eszközt mindig maguknál tartani. Ami a telefon mellett elfér és a maga módján bika.    

A Bicskei Szó a Fejér megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatához fordult.   Az FM RFK Kommunikációs szolgálata a következő tájékoztatást adta:

"A Bicskei Rendőrkapitányság munkatársai az alábbiakban említett cselekmény elkövetésével kapcsolatban, elfogtak és előállítottak egy 34 éves csabdi férfit, akit a nyomozók szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki."

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csabdi-Előhegyen él egy fiatal ffi, akinek már volt igen hasonló ügye. A kábszit sem veti meg és ez nem csak feltételezés.
Javallatod, h az arrafelé sportolók legyenek elővigyázatosak, abszolút helyénvaló és indokolt.
süti beállítások módosítása