Szia Anti!
Ne haragudj hogy zavarlak.
Elkeseredésem miatt írok, segítségedet kérném, mivel nagy az ismeretségi köröd.
Szia Éva, ha tudok, segítek.
Én itt a Tölgyfa utcában lakom albérletben 2013 óta a fiammal. Ő még tanul, de idén végez a tanulmányaival.Sajnos a lakást eladták, ki kell e hónap 30-ával költöznünk. Albérletet keresünk, egyszerűen reménytelen eddig.
Egy jövedelemből élünk, Budaörsön dolgozom 5 éve mint takarítónő.
A cég igazgatója felajánlotta hogy munkát biztosít a fiam részére, ha befejezi a sulit.
Az albérlet kauciójába besegítenek kamatmentes kölcsönnel. De mivel rövid az idő, kezdek félni, nem akarok utcára kerülni a fiammal. Ha lenne valahol egy 2 szobás lakás vagy ház, ha ebbe segítenėl, sokan olvasnak, sok az ismerősöd... Itt megosztottam, de senki nem tud.
Meglesz. Esetleg az ingatlanközvetítőket keresd meg. Látnak a pályán. Ami pedig a cégvezetőt illeti, megbecsüli a munkádat. 
Igen. Igyekszem. Holnap megyek be önkormányzathoz családsegítőbe.
Szükséglakás, ez most nagyon kell remélem, nem utasítanak el egyből....
Biztos, hogy nem utasítanak el, szerintem amit tudnak és lehet, azt megtesznek. Nyilván korlátozottak a lehetőségeik. Jól értelek? A: albérlet keresése B: ha nincs, akkor szükséglakás.
Igen az albérletet kb. 3 hete keresem, nincs
Értem.
Bármi van, most próbálok belekapaszkodni, nincsenek nagyszülők, akik segíthetnének rajtunk. Sajnos.
Közlöm beszélgetésünket így ahogy van és kérek egy telefonszámot, amin elérhetnek Téged. Nem tudnék most pár napig semmilyen üzenetet közvetíteni vagyis nehezebben. Kérlek, zárjuk rövidre. 
Köszönöm szépen előre is

06/202408635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása