Egy olvasói kérdés érkezett a bicskeiek blogjához. Az FMRFK Kommunikációs Szolgálatához fordultunk, ahol megtudtuk: rendőri intézkedés nem történt. A Honvédelmi Minisztérium Kommunikációs Osztályától olvasóink a következő tájékoztatást kapta.

"A Honvédelmi Minisztérium Kommunikációs Osztályára érkezett megkeresésére hivatkozva tájékoztatjuk, hogy az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred tűzszerész ügyeletére 2018. 06. 28-án 10:00-kor érkezett civil bejelentés, amely szerint Csabdi település belterületén, a Szabadság út 37. szám előtt feltételezhetően egy robbanótestet találtak. A kiérkező tűzszerész a helyszínen egy német 81 milliméter átmérőjű repesz aknavető gránátot fedezett fel, ami gyújtószerkezetet nem tartalmazott, robbanóanyagot azonban igen. A robbanótestet a tűzszerész járőr a helyszínről elszállította és megsemmisítette

 

Tisztelettel:

HONVÉDELMI MINISZTÉRIUM

 KOMMUNIKÁCIÓS OSZTÁLY"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása