Szép estét. A Batthyány utca végén nincs közvilágítás. Felhívtam az eon szolgálatot, segítőkész volt a hölgy, csak sajnos nem tudnak intézkedni mert az eon csak abban az esetben jön ki, ha az egész utca nem világít és a hívjam fel az önkormányzatot.
A problémám az, hogy nem találok sehol egy telefonszámot ahol el tudnám érni őket. Se az épületen (hétvégén néztem), sem a google-ban nem találtam.
Tudnál segíteni ebben?
Köszönöm. 


Jó estét. Ha egyedi hiba (egy-egy lámpa nem világít), akkor az önkormányzathoz kell bemenni vagy telefonálni 22/565-464. www.kovika.hu oldalon közvetlenül is megteheti a lakossági menüpontot értelemszerűen kitöltve, bár erről hallottam már olyan olvasói, igen markáns véleményt is, hogy ez nem oldotta meg a problémát.
Ha egymás mellett több lámpa nem világít, akkor az egyértelműen EON hatáskör, mert az szinte biztosan szakasz/hálózati hiba (otthon sem szokott egyszerre kiégni az összes izzó).

De az önkormányzathoz - gondolom - minden esetben mehet a bejelentés, nyilván továbbítják a megfelelő helyre, sőt, legalább biztosan tudnak róla és kontrollálják, figyelnek a javításra, határidőre.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása