Két olvasói levél érkezett két játszótérrel kapcsolatban. Az elsőben azt kérdezi a hajnali ötkor a Kossuth téren munkába igyekvő, hogy zárják vagy nem zárják az új játszóteret, mert az nem azért épült, hogy huszonévesek hintázgassanak benne.  Azt is leírta, őt nem megérti, ha most akarnak valamit pótolni, ami elmaradt, de azt nem érti, hogy a Spar által finanszírozott új játszó miért nem zárják, miért nem térfigyelőzik.

A másik l(tegnapelőtt érkezett) evél Bicske legárnyasabb játszójáról szól: 

"Kedves Bicskei Szó! Jellemzően inkább a pozitív oldalát nézem a dolgoknak. És az internetre se szoktam kommenteket stb. írni. De ma délelőtt felmérgeltem magam... 2 és fél éves gyerekemmel ma is játszótereztünk a Bocskai utcában, amit nagyon szeretek még én is! Mert árnyékos, nagy fák... De a homokozó... Alapjáraton is macskakakis, ma friss kupac homokot hoztak, még nem volt elegyengetve sem, de egy kedves kutyus (a nyomok egyértelműen kutyáé) már megtalálta. Ez az ő részéről is érthető... Puha friss homok, biztos neki is élmény. A gazdája meg biztos nem figyelt ugyebár, hogy még a dolgát is oda....

Már több anyuka is panaszkodott, nem engedik homokozni a gyereküket itt. Szóval szívesen elhelyezném azt a kakit a lábtörlőjén a gondos gazdinak... Bocsánat a felindulásért, de hogy egyeseknek nem jut eszébe, hogy a homokozóban gyerekek megfoghatják, beleléphetnek.... Készítettem egy képet, nem túl jó, ez még buta telefon...azért átküldöm."

A harmadik élőszóban hangzott el többször, többektől. Az uszoda melletti játszótér szabad ég alatti,  fából készült eszközeinek kötelező lenne az állagmegóvó és egyben esztétikai felületkezelés. 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása