avagy

hogyan csökkenthetjük az egészségügyi várólistákat?

 

Az Oltalom Karitatív Egyesület sajtóközleménye, 2018. 09. 24.

 Az Oltalom Karitatív Egyesület segítséget nyújt azoknak, akik akár hónapokat is kénytelenek várni egy ultrahang vizsgálatra a hosszú várólisták miatt. Az Oltalom rendelőjében (Budapest VIII. kerület, Dankó u. 9.) most 500 díjmentes ultrahangos vizsgálatot tudunk elvégezni 2018. szeptember 27-től egészen október végéig.

 Sokaknak okoz gondot, hogy a hosszú várólisták miatt akár hónapokat kénytelenek várni egy ultrahang vizsgálatra. Az Oltalom Rendelőben most lehetőség nyílik arra, hogy átmeneti időre javítsunk ezen a helyzeten: szeptember és október folyamán összesen 500 díjmentes vizsgálatot ajánlunk fel az arra rászorulóknak.

A díjmentes, teljes értékű vizsgálatokat radiológiai végzettséggel rendelkező orvosok végzik. A vizsgálat végén a páciensek szakvéleményt/leletet kapnak, mely ugyanolyan értékkel bír, mint amilyen egy társadalombiztosítás keretein belül történő kivizsgálás lelete.

 Akciónk célja, hogy a hosszú várólistákat csökkentsük, ezáltal pedig mérsékeljük a várakozásból adódó további egészségügyi veszélyeket. Ezért csak olyan pácienseket tudunk fogadni, akik már rendelkeznek beutalóval; legalább 1 hónapos határidőre kaptak máshol időpontotés a vizsgálat előtt bejelentkeznek az Oltalom telefonszámán. A jelentkezéshez szükség van a páciens nevére, telefonos elérhetőségére és a beutalójának jobb felső sarkában található naplószámra.

 A vizsgálatokra jelentkezni és időpontot egyeztetni szeptember 24-től hétköznap 8:00 és 14:00 óra között lehet +36 70 529 3911-es (nem emeltdíjas) mobiltelefonszámon.

 Reméljük, hogy akciónk eléri a célját, és azt is, hogy más szervezetek vagy önkéntes csoportok is megpróbálnak a maguk eszközeivel javítani az egészségügy helyzetén. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása