"Hé, paraszt! melyik út megyen itt Budára?"

Egy budapesti-biatorbágyi bringás hombre  küldött nekem ennél sokkal több képet - a kerékpárútnak kikiáltott budai út állapotáról.   ott a sok ikeás zsák


FRAKTA Táska, nagy - IKEA
ikea.com
ami 15 kg-t bír
ebből van kb. 20 db
az kb. 4000 huf

a 4000- ből kb. egy köbméter sittet lehet leadni. 

ez alapján kb 7 zsákba leadható lenne az a mennyiség
Ez a soroksári leadó:
2500 huf/ egy tonna (1000 kg) lehet leadni
ikeás zsákokban nincs annyi
Van nálatok képviselő?! Van polgármester?! Hát akkor? 

 

 addig derítsed ki, hol lehet leadni nálatok Bicskén
Építési törmeléket
és mennyibe kerül, mert a zöld bicskének vagy minek a menüjében, de ha jól látom, akkor sehol semmi de semmi utalás arra, hogy mit kezdjél a sittel. Bicskén nincs sitt? Vagy mi? 

Nyugodjál le. A hulladékkezelési közszolgáltatóval állítólag el lehet vitetni, pl. konténerben.
Vagy be lehet szállítani Óbarokra  az építési törmelék újrahasznosítóba, nyilván itt is némi kezelési díj ellenében. Nem tudom mennyi, hogy mikor vannak nyitva, hogy mi a számuk. Amikor nekem 2012-ben felújítás volt, konténert kértem az udvarra, de azt szerintem egy herceghalmi magáncégtől.  

(Amúgy a Zöld Bicske, a GESZ valamint önkéntesek ősszel itt is és a mocsokszigetté vált Pócaljára vezető szilárd burkolatú út környékéről is összeszedik a szemetet.

Kérdés csupán az, hogy itt a 21. században, amikor az ún. politikusok havi milliókat szakítanak, hogy nem fér bele valami jól kidolgozott műszaki és emberi "határzár"?!

Úgy hallom, megvédtük Európát, (ja), akkor már csak a közvetlenül környezetünket kellene.. Nem értem, hogy miért nem világos, miért nem elérhető minden közfelületen, hogy az építési törmelékkel mit kezdjen a bicskei.

Mert ez az összeszedjük minden ősszel mindenki után az otthagyott mocskát, kb. annyit jelent: csináljátok nyugodtan, meg lesz oldva, össze lesz szedve. Mint amikor anyánk minden nap rendet tesz utánunk a gyerekszobában, mert ő egy hős. Nekünk meg utánunk a vízőzön, éljen a rumli.

Hatósági fellépés kell műszaki háttérrel és szankció. Vér, puca stb.)  

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása