Nem hittem a szememnek. Csapatok lefelé a bringaúton a Galagonyás oldalában, mellettem a csodálatosan megújult mányi út és a túloldalon ez a bútor. Szerintem ez egy spontán dobás lehetett. Valaki lomtalanított, de úgy gondolta, hogy itt legalább hasznát veszik? Újrahasznosította?  De ezt nem tudom, csak találgatom. Sajnos nagy eséllyel nem sokáig marad így. Eltesszük azért emlékbe.   

A következő változatra is gondoltam: "lakberendezőnk" rohadtul megunta, hogy még egy fapad sincs a megállóban, nemhogy esőbeálló - álom vagy nosztalgia  -, éppen ezért kritikai jelleggel a lomtalanításakor úgy döntött, ezt rendezi be. Ha majd lesz egy felesleges fészer is.... 

Vagy: semmi kritikai jelleg, egyszerűen volt egy ilyen bútordarabja feleslegben, eladásával nem akart szórakozni, szemétbe nem tudta tenni, elindult az úton és vagy előre eltervezve vagy hirtelen ötlettől vezérelve idepakolta. 

Kezdetnek nem rossz.     Jó a szándék és jó az adomány. 

 

Fontos komment a megjelenés utáni napon: Amugy oda àllitanàm reggel 5-kor a korom sötétbe esőbe a szembe lévő megàllóba azt aki nem gondolt arra hogy ott ha jön egy kamion még hàtra lépni se tud az ember mert àrok van a murva mögött. Ott is élnek emberek és nap mint nap jàrnak dolgozni. Addig amig nem történik baleset gondolom nem érnek rà kialakitani egy normàlis buszmegàllót!!!! Szégyen!!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valami tető féle jó lenne, mert így elég hamar a penész áldozata lesz...
süti beállítások módosítása