szia, írtad is már, hogy járdafelújítás zajlik a Rózsa utcában, majd az Apponyiban is.

A családbarát képviselőék szíves figyelmébe ajánlanád-e, hogy a gyalogosok az útra kényszerülnek, de még héló! vigyázz tartalmú tábla sincs az úton az autósoknak, nemhogy esetleg sebességkorlátozás?!  Közöm nincs hozzá, de szerintem jogszabály kötelezően előírja ilyen műveletek esetén, de úgy tűnik, Bicskén lehet tekinteni  ettől.

Milyen alapon? Itt lakom a közvetlen közelben, látom, mi megy. 

Meg aztán alig egy méter széles az új járda. Igaz, vannak korlátok pl. villanyoszlop, de ahol lehet, miért nem szélesítenek rajta?  Nem az a baj, hogy nem férünk el egymás mellett egy irányban, hanem az, hogy szemben sem.

Tudom, hogy eddig is ennyi volt, de miért kell a régmúltat koppintani, ha az éppen nem volt jó? Emlékszem még babakocsit toló időinkre.  

Vagy ez megint csak arról szól, hogy kipipáljanak valamit? Ha valamit csinálnak végre, azt csinálják meg rendesen. Azt nagyjából tudjuk, hogy a választott megrendelők egyike sem közlekedik gyalog ezen a járdán. Kicsit körül kellene nézni. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása