A gyerekek iskolába mentek, azután rögtön haza. Sokan Bicskére, hiszen a Petőfi Sándor Általános Iskola népszerű lett a bicskei családok előtt is. A hiányzást igazoltnak tekintették az intézmények.  

Bővebb információért - cáfolat, megerősítés, mit vittek el, miben tettek kárt? stb. -, az FM RFK Kommunikációs Szolgálatához fordult a bicskeiek blogja. 

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatának válasza: 

"(...)tájékoztatjuk, hogy a kérdéses esetben lopás bűncselekmény miatt indult büntetőeljárás a Bicskei Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás érdekeire tekintettel bővebb tájékoztatást nem kívánunk adni. (...)" 

csabdi_ovi_suli_torony.jpg

(Képünk nem ma készült, a képet a fenyőág ihlette, háttérben Csabdi egyik templomtornyával a három közül. A felvétel jól megmutatja, hogy az Európai Unió-s hátterű fejlesztések milyen sokat javítottak az ovi és az iskola  körülményein. És ez csak egy fotó, egyetlen szempont, ha majd  találunk egy galériát is, meg fogjuk osztani. Ha ez újrakészülhetne, benne lenne a napelem is az ovi tetején, mint a tetősíkok legszebb dísze..)   

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása