about.jpg

A Kossuth téren megépült új játszótér kivitelezője a Játéknap Kft. nevére lehetett figyelmes az olvasó ebben a Nők Lapja Café posztban. 

A Budapest, Jászberényi úti székhellyel rendelkező céggel évek óta együttműködő Lépjünk, hogy léphessünk! Egyesület kiválasztott 10 vidéki és 1 fővárosi családot, akik nehéz anyagi körülmények között élnek és megajándékozták őket olyan eszközökkel karácsony alkalmából, amelyeknek hiányától  szenvedtek otthonaikban.

A Lépjünk, hogy léphessenek! Egyesület tagjai arra szövetkeztek egymással önkéntesként és történetesen a Bicskén is játszóteret építő céggel, az adományozóval - hogy a fogyatékkal élő gyermekek és családjaik életét segítsék. A képen a jószolgálati egyesület alapító önkéntesei láthatók. 

Ez a gondoskodási gesztus  olyan hátrányos helyzetű embereknek segített, akiknek  esélyük sem lett volna önerőből megvenni a karácsonyi ajándékba megkapott dolgokat, de legalábbis hosszú idő kellett volna eltelnie.           

Ismert, hogy a Petőfi Művelődési Központ és a Spar Áruház előtti parkoló közterület, tulajdonosa az önkormányzat. Mivel a szupermarket jó üzletmenetét is szolgálja a város által felújított köztulajdonú parkoló - az önkormányzat egy új játszótér megépítésének finanszírozását kérte a Spar által szupermarketnak használt ingatlan bérlemény budapesti tulajdonosától.   

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása