Pályázatot ír ki az illegális hulladéklerakók felszámolására az Innovációs és Technológiai Minisztérium mintegy 240 millió forintos kerettel a települési önkormányzatok részére. 

homo_suttyo.jpg

"Az illegális hulladéklerakók felszámolása" című pályázat keretében a pályázók egyszeri, vissza nem térítendő támogatást igényelhetnek, amelynek teljes összegét előfinanszírozás keretében kapják meg a települések. Az egy pályázattal elnyerhető támogatás összege legalább 500 000, legfeljebb 3 000 000 forint. A pályázatot 2019. 01. 28. és 2019. 02. 28. között lehet benyújtani. Pályázni a benyújtási időszakon belül a rendelkezésre álló 240 millió forint forrás kimerüléséig lehet
A pályázati kiírás és az ahhoz kapcsolódó dokumentumok a kormany.hu oldalról tölthetőek le, a támogatással kapcsolatos felvilágosítás a tárcától kérhet.
(Ha beírjuk a keresőbe, hogy "pályázat illegális hulladéklerakó" - számos helyen hírt találunk róla. Nem  fogja ugyan megoldani a problémát. De ha erre pályázni lehet, akkor Bicske önkormányzatának muszáj. Talán már dolgoznak is vele. Miért ne tennénk? Az állami és önkormányzati területre terjedhet kii. A szállítás, ártalmatlanítás költségét lehet elszámolni.E 8 napja közzétett összefoglalónak a portfolio.hu  a forrása.)    

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása