A méretes-véreres kampánykamunak bizonyult tápszergyár helyén mi épül?! - kérdezte olvasónk tegnapelőtt, aki még sehol, semmilyen hírrel nem találkozott az ottani, mostani munkálatokkal kapcsolatban. 

Az egykori tápszergyár  EU hátterű pályázatból finanszírozott vájatairól légi felvételek járták be az európai sajtót a Korrupcióinfót működtető országgyűlési képviselő fóruma alapján.      

Tegnap délután a kerékpárút felől megnézve jól látszott, hogy számos vasbeton tartóoszlopot állítottak már fel a daruval. 

Február elején építési naplót nyitottak.
Láthatóan a tápszergyári építési engedélye utódlik benne, jegyzői hatáskörben.

Papírforma szerint ötezer négyzetméteres logisztikai központ épül. (Tessely Zoltánról ebben a fejezetben  még nem készült nyilvános, helyszíni fotó.)  

Az ingatlan célértéke a dokumentáció szerint negyedmilliárd forint.   

A terület helyrajzi adatai a tápszergyári hírekben is szerepeltek. Az https://www.e-epites.hu/ oldalon a "Keresés helyrajzi szám szerint" menüben tehát a 0171/16 helyrajzi bemásolásával  hívhatók elő a Bicskén még csak szűk körben ismert információk.

    

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása