2019. március 23-án rendezték meg a jubileumi XV. Felcsúti Nyílt Nemzetközi Kempo Kupát. Bozori Imre rendőr-főtörzsőrmester (Bicskei Rendőrkapitányság) - a TEK-gálán elszenvedett orrcsont törését követően is töretlenül folytatta a felkészülést, mivel azonban sérülése lassan gyógyul, ezen megmérettetésen "csak" földharc, az IKF kempo szabályrendszere és elnevezése szerint submission versenyszámban vehetett részt.

bela_imi.jpg

Tóth Béla és Bozori Imre. Ember, küzdj....

 

A rangos versenyen Imre a tatabányai Gorillas-Grappling Team színeiben nevezett, felkészítő edzője dr. Péntek Péter, brazil jiu- jitsu blue belt (kék öves brazil jiu-jitsu sportoló). 

Imre a versenyre heti 4-6 edzéssel készült, ami magába foglalta az erőnléti edzéseket, továbbfejlesztette az elkövetkezendő versenyekre álló küzdelmi technikáit es folyamatosan élesítette földharc tudását.
A verseny napján 65-70 kg súlycsoportban versenyzett, két ellenféllel nézett szembe. Az első küzdelemben döntetlen első menetet követően a hosszabbításban bírói döntés alapján, a második küzdelemben az első menetben kopogtatással győzedelmeskedett ellenfele fölött.
Olyannyira dinamikus és lehengerlő volt, hogy a Kempo Magazin helyszínen forgató stábja villáminterjút készített vele, ami a Sport1 tv adásában látható lesz a következő hetekben.
A Gorillas-Grappling Team várja soraiba a brazil jiu-jitsu iránt érdeklődő motivált, küzdeni vágyó fiatalokat es még fiatalabb felnőtteket, akik a következő linken tudnak felvilágosítást kérni:

https://m.facebook.com/432471320479586

 Bozori Imre szeretne köszönetet mondani az edzéseink helyszínét és felszereléseit  biztosító, a sportot és versenyeken való részvételt támogató dr. Balázs Sándor r. alezredes úrnak, valamit személyes támogatójának,  Klinger Józsefnek, aki a sport es Imre kiemelkedő teljesítménye iránti tiszteletből több módon is támogatja a felkészüléseket

dobogo.jpg

Bozori Imre szeretne köszönetet mondani Lacza Ádám Illésnek es Kornély Györgynek, hogy lehetőséget biztosítottak a kiválóan megszervezett versenyen való részvételre

Ez a verseny a válogatott utolsó megmérettetése volt. A bicskei rendőr elit harcosokkal szemben lépett pástra és nem hátrált meg. 

Tóth Béla 

 

 



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása