ÖSSZEFOGÁSRA HÍVUNK MINDENKIT!

szilda.jpg

Április 14-én meghalt egy fiatal piliscsabai édesapa, Rossel Szilda férje, Gergely. Négy gyermekük van, a legkisebb fél éves.
Az édesanya rendkívül erős asszony. Szeretne vállalkozni, pénzt keresni, önmaga megteremteni a család egzisztenciáját. A mostani időszak azonban nagyon nehéz nekik, így amíg erőre kap, addig anyagi támogatásra lesz szüksége!
Kérünk tehát Mindenkit, aki bármilyen összeggel támogatni tudja Szildát és négy gyermekét, hogy az alábbi bankszámlaszámra utalja át az összeget, amivel segíteni tud. A számlaszám Szilda hivatalos nevén, Rossel Ildikó néven és a Magnet Banknál van.
Köszönjük az ő nevében is a segítségüket!
Számlaszám: 16200254-10072415(-00000000)

Egy bicskei jótékonysági rendezvény résztvevői már segíteni próbáltak a bajban többek között Szildáéknak is, felsorakozhatunk melléjük magunk is.  

szilda2.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása