2019. május 22-én 13 óra 50 perc körül egy személygépkocsi sofőrje az 1-es számú főútról a 8101-es számú útra történő kanyarodásakor nem az időjárási és útviszonyoknak megfelelően közlekedett. Áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol járműve oldalával nekiütközött a szemből szabályosan közlekedő személygépkocsi oldalának. A baleset következtében három személy megsérült, a járművekben anyagi kár keletkezett -  tájékoztatta a Bicskei Szó olvasóit Sebestyén Mária r. őrnagy, az FMRFK Kommunikációs Szolgálatának munkatársa. ​

A 8101-es számú útról érkezett bejelentés közúti közlekedési balesetről a rendőrségre 2019. május 22-én kora délután.  Az Etyek külterületén megtartott helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy egy Lexus típusú személygépkocsi 69 éves sofőrje haladása során nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét és átsodródva a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba összeütközött egy Peugeot típusú tehergépjárművel. A baleset következtében három személy megsérült.

23

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása