Ma reggel 7 előtt, óbarki kihajtó az 1-es főútvonalra!  Nem segített a kihelyezett 60-as tábla! Főleg reggel és délután 4-5 körül akkora az 1-es forgalma (és persze a 60-at nagyon kevesen tartják be!), hogy képtelenség felhajtani arra vagy átjutni azon Óbaroknál! Pár éve felröppent egy hír, hogy lesz ott körforgalom. Aztán sokáig csend! Tavaly földmérők dolgoztak, jelölgettek sárga keresztekkel, újabb remény. Azóta mégsem történt semmi!  Nem értem mire várnak?!?! Nem kéne megvárni egy nagyobb és súlyosabb esetet!  (Egy Fb-bejegyzés) 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Előbb kap utat a kisvasút Bicskéig. Vagy a Balatonig.. :-)
Teljesen jogos lenne egy körforgalom, mert iszonyat veszélyes a kereszteződés. Egy apró gondolat: a 60-as táblát azért nem tartja be senki, mert az nem sebességkorlátozó, hanem ajánlott sebesség tábla. De a lényegen persze nem változtat, nagyon kéne valami megoldás!
süti beállítások módosítása