Olvasói jelzések alapján tudtuk meg, hogy a Jegenyefa utcába tegnap este három rendőrautóval érkeztek járőrök valamint egy mentőautó egysége is a helyszínre érkezett. Az FMRFK tájékoztatása szerint  2019. június 18-án 20 óra körül érkezett bejelentés, hogy Bicskén a Jegenyefa utcában három személy összeverekedett.

A helyszínre kiérkező járőrök megállapították, hogy két bicskei férfi rövid szóváltást követően dulakodni kezdett egy helybeli férfival. A dulakodás során a 27 éves B. Richárd egy alkalommal megütötte a sértett férfit, akinek könnyű sérülése keletkezett. Az elkövetőket a Bicskei Rendőrkapitányság járőrei elfogták és előállították a rendőrségre.

 A Bicskei Rendőrkapitányság az ügyben garázdaság vétség elkövetése miatt indított eljárást. A folyamatban lévő nyomozás érdekeire hivatkozva további információt nem kívánunk adni - zárta a közleményt Csepely Balázs rendőr százados, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatának munkatársa.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása