Itt, ezen a ponton tekinthetik meg olvasóink azokat a 2019-es bicskei Balaton-átúszókat, akik nevezésükben szerepeltették lakóhelyüket. Ők voltak természetesen többen, de ezt minden átúszó maga döntheti el. Vagyis lehetnek olyan bicskeiek, akik idén átúszták a Balcsit, de nincsenek a listán.  A szűréshez 2019-t, a HU-t és Bicskét kell jelölni. 

Azért ünneplésre méltó a bicskei fiatalok eredménye, mert több 2007-es születésű, 12 esztendős és náluk alig idősebb, Révfülöpről Balatonboglárra 2 óra körül átúszó versenyzőt láthatunk az idei listán.

Igen, tudjuk, hogy a Balaton átúszása nagy élmény; ez a lényeg, nem a stopper. Tudjuk, hogy ez az átúszás nem versenyúszás. Mindenkinek az, aminek akarja.

A Bicskei Szó kiemelése állva tapsolás  a bicskei fiatalok remek teljesítményének.  

1 óra 58 perc alatt 15 éves fiúként partraszállni, ami kb. 22 perccel marad el Ákos, a bicskei ExtremMan testnevelés tanár eredményétől!

12 éves lányként 2 óra 7 percet úszni nyílt vízen, 5,2 kilométeren! Két ilyen lány is él Bicskén!   

12 éves bicskei lánytestvérek remek eredményei!  

Szívből gratulálunk Mindenkinek!

Annak a senior versenyzőnek különösen, akinek az ideje szintén parádés. 

 

 

 

 

         

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása