Több olvasói jelzés érkezett arról, hogy az 1-es főútvonalon július 3-án reggel történt autós-motoros baleset helyszíne az Óbarok-átjáró területe volt.  Nem jobbra, nem balra, hanem ott. 

vekker.jpg

 

 Az FMRFK Kommunikációs Szolgálatának első híre és kérdésünk után azt a tájékoztatást adta, hogy "a nevezett közúti közlekedési baleset az 1-es számú főút, bal pályájának 35+200-as kilométerszelvényében történt"....

Több olvasónktól és más forrásból is úgy értesültünk, hogy a baleset az átjárónál történt, a Tatai út folytatásának  valamint az 1-es főútvonal találkozásánál. Mentőket láttak dolgozni a helyszínen, akik a sérültet kórházba szállították.  

Mindenki tudja, hogy a megnövekedett forgalom, a balesetveszély és a gyakori balesetek miatt szükséges a körforgalom mielőbbi kiépítése, forgalomnak való átadása ezen a helyen.       

Hosszú évekkel ezelőtt, amikor ezt első alkalommal feszegettük majdnem ugyanitt (bicske.info), azt üzenték: nyitott kapukat döngetünk, mert hamarosan el fogják készíteni. Az sincs kizárva, hogy ez már 10 éve történt.  Miközben minden körforgalom nélküli hónap sokkal balesetveszélyesebb, mintha már  működne a  "traffic circle".  

Még sem lettek volna annyira nyitva ezek a kapuk, amiket cikkeinkkel döngettünk?

Még sem lettek volna sarkig tárva? Vagy nincs elegendő (köz)érdekérvényesítő képesség?   

Kerülje ezt a helyet, aki csak tudja....  

Láttak ott földmérőket néhány hónapja kb. ezekkel az eszközökkel.  A remény hal meg utoljára. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balkán.. Ahol nem számit az (ember)élet. Csak az érdek.
süti beállítások módosítása