Egy bicskei házaspár egy üzletben két telefont rejtett a ruházatába, majd fizetés nélkül távoztak. A Bicskei Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Bicske egyik bevásárlóközpontjának műszaki részlegén 2018. november 24-én este egy helyi házaspár két mobiltelefont vett le a polcról, azokat a kosarukba rakták, majd átmentek a ruhaosztályra, ahol a próbafülkékben eltávolították a készülékekről az áruvédelmi eszközöket, és a telefonokat a ruházatukba rejtették. Ezt követően a kasszáknál fizetés nélkül, a telefonokkal együtt távoztak.

A bicskei körzeti megbízottak az áruház biztonsági kamerafelvételének megtekintése során azonosították a két elkövetőt, akiket elfogtak, és a nyomozók lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A beismerő vallomást tevő tolvajok a rendőröknek elmondták, hogy saját használat céljából vitték el a mobiltelefon-készülékeket, azonban tartozékaik hiányában használhatatlanok voltak, ezért otthon elégették azokat.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Bicskei Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása