Több szem többet lát című rovat. Olvasónk beszámolója szerint tegnap 11 óra körül a rendőrök földre vittek  és megbilincseltek  valakit Bicske főutcáján, a Járási Hivatal/Kormányhivatal előtt. 

Mi történt? - kérdezte a Fejér MRFK Sajtószolgálatától a Bicskei Szó. 

A rendőrségi válasz:  

 Bicskén, a Szent István úton kíséreltek meg ellenőrizni a rendőrök egy férfit 2019. július 18-án 11 óra körül, aki megpróbálta magát kivonni az intézkedés alól, mivel a Bicskei Rendőrkapitányság a körözését rendelte el, a rá kiszabott pénzbírságok meg nem fizetése miatt. A járőrök a 28 éves helyi lakost elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték - foglalta össze a történteket Szemerei Péter rendőr őrmester,  az FM RFK Kommunikációs Szolgálat munkatársa. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása