Szép napot.
Olyan kérdésem lenne,hogy van e jelenleg az önkormányzatnak kiadó bérlakása? Az a gondom,amiben jelenleg lakunk, azt sajnos a tulaj eladta. Itt vagyok két kisgyerekkel,és nem találok albérletet.pedig így bajba kerülünk,mert itt nem maradhatunk. Pár hónapra kellene csak,mert 3-4 hónapon belül tudunk venni. Külterületi, zártkerti ingatlan is megfelelne. Csak fedél legyen a fejünk fölött. Kérem, segítsenek nekünk. Köszönöm. 

sos.jpg
„Save Our Souls”: „Mentsétek meg a lelkeinket”; „Save Our Ship”: „Mentsétek meg a hajónkat”; vagy „Send Our Savior”: „Küldjétek a megmentőnket”

 

Bicskei Szó
Jó napot kívánok! 
Tudomásom szerint sokkal nagyobb  az igény az önkormányzati bérlakásokra, mint amennyi valójában van. De javaslom, erről mindenképpen érdeklődjön az önkormányzatnál. Ha óhajtja, közlöm levélváltásunkat az Ön neve nélkül a megoldás érdekében, hogy milyen helyzetben vannak. Csupán ennyit ennyit tudok tenni.   

"Érdeklődtem,az önkormányzatnál és azt mondták nem tudnak segíteni. Még nem találtam albérletet,két kisgyerekkel,mert mindenkinek gondot okoz az, hogy gyerek van. A munkám miatt,mindenképpen Bicskén kell találnom. Az iskola miatt is. Nagyon kilátástalan a helyzetünk, ,pedig minden nap az albérletet keresem. Köszönöm a segítségét."

(Akinek ötlete, javaslata van, kérjük, írja meg kommentben a blogra vagy az Fb-csoportba vagy küldje el az izingantal@gmail.com címre) 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása