Még július elején történt ez a levélváltás, de sok dolog mellett elmaradt közlése. Az akkori probléma teljesen megszűnt, mint majd meglátják, ez nem is a gond miatt lett leírva. 

Üdvözlöm - írta az olvasó. - Érdeklődnék, lehet-e tudni valamit arról, hogy a tanuszodában miért nem működik a kismedence? Pont a kicsiknek van úszótábor és nem szívesen lubickolnak a nagy medencében. nem ér le a lábuk és hideg is a víz. Reméljük, hamar kiküszöbölik a hibát. Legalábbis remélem azért nem használhatják. Előre is köszönöm.

A Bicskei Szó akkori válasza:
Üdvözlöm. Műszaki problémáról beszélnek. Részleteket nem tudok. Ákos tartja a tábort, de ha bárki tartaná az oktatók közül, akkor is rendben lenne minden.  Ma én is voltam úszni. Azt mondom Önnek a legnagyobb tisztelettel: még az is lehet, hogy a kismedence "hiányát" szerencsés véletlennek is tekinthetjük majd.

Bátorságot tanulnak ugyanis a nagyobb vízben, aminek az egyik fele nem is olyan mély. Alig lehet nagyobb mint a babamedence mélyebb széle. Az oktatók mindig végig velük vannak, figyelnek és mindent megmutatnak nekik, hogyan javítsák vízfelfekvésüket, a tempóikat.  Ez ma is csakis így lehetett. Ha bármi veszély lenne, nem tennék meg. Ákos, aki máig versenyzik, három másodperc alatt kihozná, akit kell.   

A gyerekeket is büszkeséggel töltheti el saját vagányságuk, hogy ők most tényleg ekkora vízben, amiben a felnőttek.... Ha engem ért volna ez a helyzet még ovis szülő koromban, amikor családunk egyik, de lehet, hogy mindkét kisebbje Zsámbékra járt úszni -  ezzel vigasztaltam volna magam, hogy ezért lesz jó nekem a bicskei nagy medence. De még mennyire. Ők tudják, az oktatók. De amikor családunkból  az egyik ovis volt, a másik felsős, ketten pedig a középiskola elején, akkor még a bicskei uszoda a Holdban sem volt. Azt hiszem, 2009-ben, 10 éve nyitották meg augusztusban, amikor már családunk legkisebbje is indulóban volt a középiskola felé.  Remélem, hamarosan megoldják a műszaki problémát, de addigra majd "derogál" a kedves gyermekének a kis víz, mert akkora profi lesz  :)

Jó egészséget! 

2019. JÚL. 19.
Bicskei Szó
üdvözlöm. egy pillangószelep meghibásodása van a háttérben. cserélni kell.... amikor ezt az uszodát tervezték és pályázták a 2000-es évek közepe táján, akkor vállalniuk kellett a nagy medencében is a magasabb hőfok tartását, mivel ez tanuszoda esetén alapvető. Ha nem vállalnák, nincs mire pályázni.   A  baba-medence vize valóban melegebb  Ezért edzés után, hogy hiba ne legyen, a saját szememmel láttam, hogy a tanár felügyeletével be lettek engedve a még melegebb vizű pezsgőfürdőbe - hogy ez mekkora öröm volt nekik az újdonság miatt. Pedig nem volt odaszóló kombi-jegyük, de megoldották.  Remélem, kész lesz és azt is hogy addigra a gyerekek oly  otthonosan mozognak a nagyobb vízben is, hogy valóban szerencsés véletlenről beszélhetünk

2019. JÚL. 19. 6:15

Köszönöm a tàjékoztatását. Végül igaza lett! Semmi gond nem volt a nagy medencével. A gyerekek kb. 0 azaz nulla tudásról majdnem teljesen megtanultak a vízzel bánni. El sem akartam hinni, hogy egy hét alatt ekkora fejlődésen tudnak átmenni. Remélem azért a probléma hamarosan megoldódik.

 

- Hát én ennek nagyon örülök, még akkor is, ha se háttal, se énnel nem kezdünk mondatot. örülök, hogy igazam lett. legszívesebben megírnám név nélkül a beszélgetésünket

- Tegye egész nyugodtan.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása