A központban lévő hipermarket előtt gyűjtött aláírásokat a Momentum már néhány napja. Egyszer csak kijöttek az üzletből és megértésüket kérve elküldték őket. mert ez magánterület. Úgy tudtam, hogy az közterület.Nem magánterület.  

Biztos, hogy a kereskedők önmaguktól nem tették volna meg ezt a lépést, amit a hátuk közepére kívánhatnak. Egy felettük bonyolított, vélhetően pártirodából/pártmobilról indított telefon elég volt ehhez a kiszorítósdi társasjátékhoz. 

Arról a helyről van szó, ahol a Fidesz rendszeresen, békésen gyűjthet, kiállhat, minden probléma nélkül. Azok a Kossuth téri zászlók, amik alatt egy félelmetes nagyságú, majdnem félméteres pulttal várták e sajátságos magyar  demokráciában részt venni akarók ajánlásait, durván egy vonalban az országgyűlési képviselő irodájával.

A posztszovjet stílusú intézkedésből gyaníthatom. hogy ki volt a kezdeményező - a stílus maga az ember -,  de minimum a tudtával, jóváhagyásával  történhetett csak meg. 

Bicskén egy korábbi önkormányzati választás után eltávolították állásából azt a függetlenként induló polgármesterjelöltet, aki az önkormányzatnál dolgozott. Ez tény. Meglepődve tehát senki nincs. 

Ezek ugyanazok.  

Meg is fogják talán dicsérni ezért  a pragmatikus, hősies, bátor fellépésért - esetünkben a bicskei fiatalokkal szemben, akik arra merészeltek gondolni, hogy politizálnak. 

   Az elmúlt évek alatt a vallási csoport, könyvárus, virágárus, karácsonyi dísz,-duda,- Fidesz, tűzijáték,-kiskutya elfért ezen a helyen, de  ez az 50 cm-es pult egy 22 éves fiatallal, az már  nem - írja  egy gondolkodó egy bicskei fórumon.

 

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása