Augusztus utolsó hétvégéjén a DHKSE edzőtábort szervezett Zánkán a bicskei táborban.

ebredj_a_nappal.jpg


A csütörtöktől vasárnapig tartó edzéssorozat része volt a fizikai, technikai, taktikai fejlesztése a kempokáknak. A táborban a DHKSE kemposai mellett a biatorbágyi Skorpió Kempo HSE kemposai is eljöttek. Tudásunk bővítése céljából vendég mesterek is tartottak edzést részünkre.

kezdodik_az_edzes_1.jpg

 

Brazil ju jitsu edzést Koltai Ármin 4. danos mesterünk tartott, aki Tatabányáról érkezett. Felvidéki Szayka Róbert 6. danos mester (Nihon Kempo Jitsu stílusirányzat elnök) pedig a küzdelmi technikákkal örvendeztette meg az edzőtáborban megjelenteket. A gyermekek brazil jitsu fejlesztését Farkas Zoltán 2. danos, valamint Piros Béla 1. danos mesterek végezték. A kemény edzések mellett jutott idő a strandolásra is. Kemposok révén ezt sem a hagyományos módon tettük, hanem Piros Béla és Piros Patrik mesterek vezetésével vízi edzésen élvezhettük a Balaton vizét.

harcra_keszen_a_balatonba.jpg

Esti programok is színesítették a táborozók életét, volt Shaolin ötpróba, activity játék, bográcsban készült plusz vacsora is. A tábor utolsó reggeli ”Ébredj a nappal!” meditációs foglalkozását egyesületünk elnöke Shihan Metzger Antal kempo 6. danos mester tartotta. Köszönjük szépen a finomabbnál finomabb ételeket a konyha munkatársainak, sportolóink szállításában segítőknek, a mesterek, vendég mesterek munkáját, valamint azok segítségét, akik nélkül ez a táborozás nem jöhetett volna létre.
Jövőre ugyanitt, ugyanilyen szuper tábort!

Rácz Richárd

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása