Augusztus vége bearanyozta a Bicskén és Budapesten is működő Oázis Sport Club jókedvét, mert világbajnok lett a FINA gwangju-i masters vízilabda világbajnokságán az Oázis SC a 40+ kategóriában. A siker mögött több éves felkészülés és rengeteg edzés áll.
img_7681.jpg
Hátsó sor: Pék Gyula (mesteredző), Tóth Béla (kapus), Tóth-Deme Miklós, Budaházi Balázs, Golopencza Péter, Tiba Péter, Bagossy Zoltán (csapatvezető). Első sor: Vankó Péter, Ugray Zoltán, Ábrahám István, Viola Róbert, Vermes Dávid
De nemcsak az idősebb sportolók taroltak, hanem a fiatalabbak is. A Bicskén nevelkedett 2004-es Matesz András az országos gyermek bajnokságban és a serdülőknél is gólkirály lett, így nem is csoda, hogy tagja az utánpótlás-válogatottnak és a napokban szép gólokat lőtt a Duna Arénában rendezett neves Vízilabda All Star Gálán. Az Oázis SC másik három fiatal játékosa is második lett az egyetemi Európa Bajnokságon és többen eredményesen szerepeltek a budapesti Maccabi tornán. 
Ifi játékosaink másodikok lettek a nyáron rendezett Strandvízilabda bajnokságon, mindössze egy góllal alulmaradva a Vasassal szemben a döntőben. Ebben a csapatban több Bicskén nevelkedett fiatal is vízre szállt. 
img_1730_1.jpg
Bicskén is több hetes edzőtábor zajlott, ahol több tucat gyerek edzett, játszott, egyszóval jól érezte magát. Az edzőtáborok monotonságát törték meg a nyár végi tornák, ahová támogatásoknak köszönhetően jutottak el az ifjabbak. Szombathelyen a gyermekcsapat remekelt, Mezőtúron pedig az Oázis lánycsapata nyert, de a többieknek is egy fontos tapasztalat volt az éles felkészülési küzdelem. 
Most ismét itt a szeptember és az Oázis SC ismét toboroz Bicske, Mány, Zsámbék, Herceghalom térségben. 
Tiszta víz, jókedvű csobbanás és síp. Az Oázis Sport Club vízilabdázói minden nap edzéseken vesznek részt a Bicskei Tanuszodában. Jó edzők, normális gyerekek és egészséges élet - mi kellhet ennél több a mai világban? 
gopr1993.JPG
Az Oázis Sport Club várja azokat a kisiskolásokat, akik már víz-biztosak és szeretnének megtanulni rendesen és szépen úszni, hogy aztán elkezdjenek vízilabdázni. A gyerekeknek nagyszerű lehetőség ez, hogy megtanulják a vízilabdázást és budapesti csapatainkban játszanak, miközben a bicskeiek közös csoportjában is mérkőzéseket vívnak. 
img_0252_x.jpg
Egyre több tehetség került ki az elmúlt években Bicskéről, akik most már Budapesten komoly szinten vízilabdáznak. 
Nagy segítség lehet a szülőknek, hogy a lányokat és fiúkat Zsámbékról és Herceghalomról minden nap busz szállítja az edzésre. Edzések minden nap 3 órakor kezdődnek és 5 óráig tartanak. 
Várunk minden érdeklődőt! Jelentkezni az uszodában lehet edzésidőben! Az első edzéseink ingyenesek!
img_1731_1.jpg
Tagdíjak: 11 ezer forint, buszos szállítással 14 ezer forint havonta.
Kérjük kövessenek és osszák meg híreinket a facebookon: Oazis Sport Club, Bővebben munkánkról: oazissport.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása