Kedves Rokonok, Barátok, Kollégák, Ismerősök!
Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki bármilyen formában együttérzését fejezte ki felénk az elmúlt hetekben és a tegnapi napon egyaránt. Láttuk - a számunkra - megdöbbentő tömeget, ami fájó szívünknek nagy büszkeség volt, hiszen eddig csak sejtettük mennyien szerették őt, de most láttuk is! Több százan voltunk...Köszönjük! �
Egyben köszönet illeti azokat is,akik segítségükkel, munkájukkal megkönnyítették gyászunkat! �
Gyászoló család

boni.jpg

 

Tisztelt Bicskei szó!
Édesapám, Heim Károly ("Boni") temetése szeptember 6-án pénteken volt. Tűzoltós temetés volt, a fővárosi tűzoltóparancsnokságon szolgált,így kollégái is megtiszteltek bennünket jelenlétükkel, búcsúbeszéddel. Több százan voltunk, még aki a búcsúbeszédet tartotta is kiemelte hogy nagyon ritkán van ilyen temetés Bicskén. Nagyon sokan ismerték, szerették. Ezért amennyiben lehetséges szeretném kérni hogy a köszönetnyilvánításunk az oldalon is megjelenhessen hogy minél több emberhez eljusson.
Köszönöm. Üdv: Kiripolszkiné Heim Réka

Írásom itt érhető el. 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása