Kis kondánk

Címkék: vélemény írazolvasó

2019.11.26. 13:14

Hetek óta sertepertél egy sertéscsalád kiskondája forgalmas bicskei közterületeken, nagyáruházak és városunk egyetlen körforgalma közelében. Fotók, filmek, vélemények lepik el a Facebook-ot. 

Van aki megengedő, aki szerint ez mindegy. Van aki szerint vicces. Van aki szerint be kell fogni és a szegényeknek lakomát csapni. van aki saját magának akarja befogni lepkehálóval.

Van aki szerint  "egyébként egy vicc ami zajlik a ebben a városban, köztük ez is".

Van aki a szabályokra és a balesetveszélyre, közegészségügyre  hívja fel a figyelmet és azt kérdezi, mi lenne, ha mindenki így tartaná a háztájit. Ridegtartásban. Free style.   

A városi honlapon elég nehéz megtalálni a rendkívül "friss" hírek között a gyepmestereket, de fel kell hívni őket, és kérni, hogy  intézkedjenek. Pl. a hasznos információk között egy hosszú évekkel ezelőtt megszűnt cég elérhetősége is szerepel, ami létezik annak az adatai valamiért nem frissülnek.

De a gyepmestert kutatni kell Bicske Város Önkormányzatának hivatalos honlapján. 
http://bicske.hu/friss/gyepmesteri-feladatok-elerhetosegek

Persze, az sem lenne rossz, ha egy választott vezető észrevenné a jelenséget és hathatós intézkedést kezdeményezne. Gazda felkutatása és vele való egyeztetés. 

Idézzük a legkomolyabb olvasói véleményt: "Nem hiszem, hogy egy ember hagyná, hogy a munkával, pénzzel eddig felnevelt állatait folyamatos veszély fenyegesse... Tett már valaki lépéseket az iránt, hogy kiderítse, ki a tulajdonosa az állatoknak, vagy mindenki csak megbotránkozik?"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása