Dr. Balogh Gyula igazgató-főorvos, a Bicskei Egészségügyi Központ vezetője a következő tájékoztatást adta az Egészségügyi Központról megjelent véleményekkel kapcsolatban.

Folytatódik az intézmény fejlesztése abból a 220 millió forintból, aminek kormányhatározat képezi az alapját. Ez az összeg a fejlesztés előkészítésére, tervezésére szolgál.
Az Egészségügyi Központ megújulása, átadása 2022. szept. 30-ra várható.
2018-ban 350 millió forintot fordítottak eszköz fejlesztésre, beleértve a röntgen, mammográfiai, OCT (optikai koherencia tomográfiás) és 4 db ultrahang készülékre.
A megújulás 2007-11 között vette kezdetét KDOP-s forrásból. Ez a földszint, az egynapos sebészet, 25 egynapos kórházi ágy megjelenését hozta.
A Bicskei Szó Ír az olvasó rovatában egy olvasói panasz jelent meg a napokban arról, hogy az urológiai szakrendelés a főbejárathoz került. Az igazgató elmondta, hogy átmeneti kényszermegoldásról van szó, azonban itt olyan vizsgálat is elvégezhető, amihez külön helyiség szükséges. Adott körülmények között ez volt a legjobb megoldás.
Volt egy panaszos olvasói megjegyzés, miszerint márciusra kapott időpontot a laborban. A kardiológus szakorvos végzettségű vezető az itt működő laboratórium munkájának pozitív értékelése mellett elmondta, hogyha a laboreredményre sürgős módon szükség van, akkor akár az nap vért vesznek és az eredmény nemsokára az orvos és a beteg rendelkezésére áll.
A Bicskéről hiányzó endokrinológiai szakrendelésről az igazgató-főorvos úgy tájékoztatta a Bicskei Szó olvasóit, hogy sikerült ígéretet szereznie egy Bicskétől 100 km-re dolgozó szakembertől, aki remélhetőleg márciustól, kéthetente ugyan, de rendel Bicskén is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása