Bicskei fórumokon is osztódott egy nem sok hitelt érdemlő portál újabb posztja a fúrt kutak kapcsán. De olyan oldal posztja - azt hiszem élményország.com a neve -, amit ki sem nyitok, ha meglátom.  A valódi hírek érdekeltek mindig, számomra hitelesnek tartott forrősokból. Információs szmog van már régen, van akinél a "szűrő" már régen kialakult. A legtöbb hírfogyasztónál azonban nem.  
A bicskeiek beszélgetni kezdtek róla ezen a nyílt és népszerű fórumon, aminek Bicskei csevegő a neve, hogy akkor ez most igaz vagy nem igaz. Mire valaki odahozta érvként találatait - az önkormányzat nem kellő odafigyeléssel kezelt honlapjáról - kút témában.

Sajnos a bicskei önkormányzati, hivatalos honlapon megengedik (maguknak) azt a tisztesek, hogy majdnem minden tájékoztatást dátum nélkül közölnek. Így nem dönthető el, hogy az hatályos, vagy sem. 

Jó lenne végre belátni a városházán, hogy hivatalos oldalon dátumokkal közlünk posztokat, ahogy egy kétsoros jegyzőkönyv sem lehet dátum nélkül  - de a dátum akkora  minimum, mint például a kézmosás evés előtt.

A szövegből, figyelmes olvasás esetén valami tényleg kihámozható, de azok a találatok, amik a fórum tagjának köszönhetően pörögnek a bicske.hu-ról -  már rég nem aktuálisak. Ő ezt nem tudhatja. Az emberek pedig nézik széttárt karokkal, hogy akkor most mi van?
A 2020. december 31. valóban érdekes dátum, de a vonatkozó szabályozás még 2019. decemberében is módosult, azóta nem került fel hivatalos tájékoztatás a városi felületre.
Érdemes lenne rendet tenni a bicske.hu-n a lakosság szolgálata, hiteles tájékoztatása érdekében. Dátumozás ügyében általában. És kút tekintetében. 

Előre is köszi. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása