Tegnap 17 óra 30 perc tájban lehettünk figyelmesek Mentők és Önkéntes, Önkormányzati Tűzoltók vonulására.  

A Könyvtár melletti négyemeletes ház egyik emeletén lévő lakásba jutás volt a céljuk. A tűzoltók első szerkocsija után kosaras autó is érkezett a helyszínre, hogy a ház másik homlokzatáról jussanak be.

Mentőautó már volt a helyszínen, amikor a Légimentők egysége megérkezett. 

Megkérdeztünk több illetékest egy közös levélben. 

Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó százados, megyei katasztrófavédelmi szóvivő válaszadása szerint a bicskei önkormányzati tűzoltók a Mentőszolgálatnak nyújtottak segítséget vasárnap délután Bicskén, a Kisfaludy utcában. Az egyik lakás bejárati ajtaját feszítették fel a tűzoltók, mert rosszullét miatt a lakó nem tudott ajtót nyitni.

A kép nem illusztráció. Ez az a mentőhelikopter, ami a bicskei piacon landolt tegnap, de az exponálás pillanatában még "csak" a Telep légterében járt. Olvasónknak köszönet a fotóért. A mentett betegnek pedig  gyógyulást kívánunk.  

Az FM RFK Kommunikációs Szolgálatának válkasza: "Megkeresésére reagálva tájékoztatjuk, hogy 2020. május 10-én 17 óra 32 perckor Bicskén, a Kisfaludy utcában a rendőrök biztosítási feladatot láttak el."

 

 

 

 

 

Tisztelettel:

 

 

 

FM RFK Kommunikációs Szolgálat

 

 

 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása