Az Útinform közleményeiben olvasható, hogy Herceghalom és Bicske között a 27-es km-nél lezárták a főutat az etyeki kereszteződésnél, mert kerékpáros aluljárót építenek. A forgalmat a párhuzamos alsóbbrendű útra terelik.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reméljük ezt a projektet nem az a vállalkozó csinálja, mint aki a mányi-úti hidat. Mert már itt is kátyúsodik az elkerülő, ha ez is tavaszig elhúzódik, hasonló bajok lesznek.
Hát haladni ez a projekt is Mo-i tempóval halad (egy hónap alatt sikerült murvával feltölteni a beton elemeke szélét), de legalább már megjelent a gányolás legalja, amikor a kerülő úton mart aszfalttal töltik fel a kátyúkat. 1 napnál tovább nem marad benne, de legalább szóródik mindenfelé. Melyik megrendelő adja nevét ehhez a gányoláshoz? A Mányi úti hídnál is ez ment folyamatosan.
süti beállítások módosítása