Közlemény

A mai napon 11,35 órakor értesítette iskolánkat a Nemzeti Népegészségügyi Központ, hogy egy 5. évfolyamra járó tanuló koronavírus tesztje pozitív lett.
Az érintett osztályt azonnal elkülönítettük, majd a szülőkkel történt kapcsolatfelvételt követően a diákokat hazaküldtük. Ők ezen a héten már nem jöhetnek iskolába. Jelen állás szerint amennyiben tünetmentesek, szeptember 14-én ismét látogathatják intézményünket. Mivel az érintett tanulónak testvére nem jár az iskolánkba, ezért az alsó tagozaton (Prohászka utca) zavartalanul folytatódik az oktatás.
A pozitív tesztet mutató tanuló szeptember 3-án csütörtökön volt legutóbb iskolában. Ekkor találkozott utoljára osztálytársaival. Fent nevezett tanuló mára már tünetmentes.
Az NNK értesítette az Emberi Erőforrások Minisztériumát, az Oktatási Hivatalt, valamint az
Operatív Törzset. A továbbiakban az ő utasításaik szerint kell eljárnunk. Ezzel párhuzamosan
intézményünk értesítette a Székesfehérvári Tankerületi Központot, valamint Bicske város
polgármesterét.
Jelenleg úgy tűnik, hogy az osztály minden tanulója tünetmentes.

Bicske, 2020. szeptember 9.

Bárányos József
igazgató

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása