A földrengéssel kapcsolatban Bicskén, illetve környékén jelen ideig intézkedés, segítségnyújtás a katasztrófavédelem részéről nem történt -   tájékoztatta a Bicskei Szó kérdésére olvasóinkat Rabóczki Zsolt tűzoltó százados, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság  helyettes szóvivője.  

2020. december 29-én a Bicskei Rendőrkapitányság illetékességi területén a földrengéssel kapcsolatban nem történt rendőri intézkedés - tudta meg a Bicskei Szó az FMRFK Kommunikációs Szolgálatától. 

Ma 12 óra 20 perc tájban földrengés lehetett érzékelni Bicskén is. Nem tartott tovább 40 másodpercnél. Recsegtek a bútorok és a mennyezeti lámpák úgy mozogtak, mintha hajólámpák lennének. Máshol sokkal erősebb volt és tovább tartott. Budapesten többszintes épületek kilengéséről számoltak be. A folytatás nem hiányzik, reméljük, nem is lesz. https://www.idokep.hu/hirek/ismet-rengett-a-fo

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása