A rendőrségre 2022. március 7-én délelőtt lakossági bejelentés érkezett arról - írta kérdésünkre válaszolva az FMRFK Kommunikációs Szolgálata - hogy Bicskén, a Dobó utcában található ingatlanban holtan találtak egy 87 éves helyi illetőségű idős asszonyt. A haláleset kapcsán idegenkezűség gyanúja nem merült fel, a rendőrség az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint eljárva vizsgálja az esetet. Mi olvasóink információi alapján kérdetünk és kaptunk választ, köszönjük, hogy felhívták a figyelmet az esetre. 

A szomszédban élő 80 éves lakos 2022.03.07-én 10.13 órakor bejelentést tett, mivel a szomszédjában lévő csukott, de nem zárt családiház szobájában a földön fekvő állapotban holtan találta testvérét N. Mária (87) helyi lakost.

Helyszínre érkező dr. Nagy Gyula háziorvos az idegenkezűséget kizárni (a helyszín állapota és az elhunyt személyen látható külsérelmi nyomok miatt) nem tudta, ezért az ügyben dr. Mesics Tamás igazságügyi orvosszakértő kerül bevonásra.

Helyszíni szemle során az orvosszakértő önkezűséget illetve idegenkezűséget nem állapított meg. Elsődleges véleménye alapján a sérett otthonában elesett és a földről felkelni nem tudott, majd a fűtetlen ingatlanban kihűlés következtében elhunyt. Helyszíni szemle során bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel. Bicskeri Rendőrkapitányság ÁKR eljárás során vizsgálja az esetet.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása