Kellemes meglepetés, hogy mennyi embert foglalkoztatnak azok a fecskefészkek, amiket a madarak Bicske vasútállomás épületének eresze alá raktak.   

Amiben bízhatunk: az állomásépület kivitelezése szerény véleményem/reményem szerint azután kezdődik, ha fecskéink elrepültek. Amikor visszatérnek és keresik a helyüket, remélhetőleg Bicskén, a régi fészek a közelében keresnek új helyet. Hiszen a mostanit sem véletlenül építették ide. 

Egy olvasónk kérdései: 

"a Nagyállomásra ráfér az újjáépítését....nagyon ráfér az átalakítás mert a mostani szégyen ahogy kinéz....arra lennék kíváncsi, hogy az a sok fecskefészek amit a megépítettek a kismadarak és tavasszal jönni fognak ismét ...nem fogják megtalálni a feszkeiket....lehet, hogy morbid a kérdésem ebben az gyarló világban....de nem gondolt valaki arra ,hogy már kész fészkeket szerelmének fel nekik.....csak egy gondolat ami eszembe jutott...."

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása