A hangszigetelő kihelyezését a válasz nem érinti. Továbbra is keressük a választ. 

 

Tisztelt Izing Antal!

 Megkereséseire válaszul jelezzük, hogy a karbantartási munkálatok a vasúttársaság 50 megújuló állomás programjának keretében valósultak meg.

 Az 50 megújuló állomás programon túl Bicske alsón pályakarbantartási munkálatokat is végez a vasúttársaság. Idén májusban éjszakai vágányzárban dolgoznak majd, ezen munkák elvégzéséhez először még szükséges a kerítés további bontása, a munka végeztével, tervezetten május végén visszaépítik az életvédelmi kerítést is.

 Bicske nagy állomás intermodális átszállókapcsolatainak fejlesztése és P+R parkolók kialakítása a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában valósul meg. Erről a projektről további tájékoztatást ők adhatnak.

 

Üdvözlettel:

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

 

MÁV Magyar Államvasutak Zrt.

Kommunikációs Igazgatóság

 

 

 

Tisztelt MÁV Sajtó! 

 

További szíves segítségüket kérem abban, hogy megtudhassam: helyeznek-e Bicske alsóra síneket elválasztó biztonsági kerítést, ami az átjárást aladályozza? Lesz-e hangfogó fal bárhol Bicske alsó közelében vagy Bicskén? Ezt a 2009-ben közzétett nyílt levelet azért ajánlanám szíves figyelmükbe, mert az idő már elsodorhatta. A probléma fennáll. https://bicske.blog.hu/2009/01/17/nyilt_level_66?fbclid=IwAR1j340A4BZ9Abyq7J0uxxTBgoVJvkUoNziWrys0mfktbN0jvq0PKDe7TY0

 

Köszönettel, Izing Antal  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása